MEDT Partners, want wij kunnen veel maar niet alles.

MEDT is het Customer Journey bureau, wij werken aan klantreizen en aan de ontwikkeling van persona’s. We brengen customer experience en touchpoint in kaart en indentificeren kansen en denken mogelijke oplossingen uit.

Voor de uitvoering van veel van die oplossingen werken we samen met partners, vaak verwijzen we naar een van deze partners denken mee maar stappen er tussen uit om onnodige ruis en kosten te voorkomen.

Paper Island maakt de meest geweldige touchpoints! Van epische Brand Activation op een festival tot een horeca interieur wat van ontwerp tot realisatie het werk is van deze creatieve helden.

SMIT. Digitaal vakmanschap levert al ruim 15 jaar geweldige websites en maatwerk applicaties. MEDT werkt samen met SMIT. bij de totstandkoming van ontwerp en functionaliteiten. 

Een duidelijke missie, visie en strategie vormen de basis voor een goede bedrijfsvoering. Ook zijn ze een belangrijk uitgangspunt van een Customer Journey. Duxer zorgt dat deze duidelijk en concreet worden.

Kakelversch geeft smoel aan je digitale project, de diverse ervaring van Samir maakt dat we hem graag inzetten om de online touchpoints te optimaliseren.

Call Now Button